Shop my Instagram

Couleur Caramel Illuminateur

Couleur Caramel Illuminateur

Asa cum va spuneam acum cateva saptamani, cea mai recenta descoperire a mea in materie de produse de ingrijire si machiaj este gama de produse BIO Couleur Caramel. Compania s-a nascut in anul 2003 in Franta, iar in 2006 a obtinut prima certificare Ecocert (ECO & BIO) Cosmebio. Din 2013 sunt parteneri oficiali ai festivalului de film de la Cannes, iar produsele se exporta acum in peste 30 de tari din intreaga lume. In Romania le puteti achizitiona AICI: www.naturalparis.ro
Eu am inceput sa folosesc produsele lor in timpul vacantei in  Muntenegru si m-am indragostit iremediabil de iluminatorul lor, editie limitata din colectia de  primavara-vara. Inca il mai gasiti pe site AICI. Arata grozav pe pielea putin bronzata, dar il folosesc si acum si sunt la fel de incantata. Datorita compozitiei sale pe baza de ulei vegetal de caise si unt de shea bio, se aplica extrem de usor si se topeste in mod natural pe piele. Efectul este cu adevarat wow!

Couleur Caramel Illuminateur

2 comments:

  1. COULEUR CARAMEL ILLUMINATEUR does wonder.I was using the balm's Mary luminizer before but after getting my hands on this illuminator, I don't bother to use anything else.

    ReplyDelete