Shop my Instagram

Couleur Caramel - BB Crème

Couleur Caramel - BB Creme

Dragele mele, sunt super incantata sa va vorbesc astazi despre noua mea descoperire. Dupa cum stiti m-am intors de curand din vacanta, dar ceea ce poate nu stiti este ca am avut alaturi de mine niste aliati de nadejde. Este vorba despre produsele de machiaj BIO marca Couleur Caramel, pionierii machiajului BIO si natural in Franta. Eu le-am descoperit de curand, la recomandarea unei prietene care locuieste in Franta, si vestea buna este ca le puteti achizitiona si din Romania de pe site-ul www.naturalparis.ro.

Produsul pe care mi l-am dorit cel mai mult a fost un BB Creme, in primul rand pentru ca tenul meu se confrunta cu ceva probleme dupa sarcina, dar si pentru ca aveam nevoie de un produs natural, lejer si care sa nu imi incarce tenul in vacanta. L-am folosit cu incredere pentru sedintele foto sau seara cand ieseam la cina. Este potrivit pentru toate tipurile de ten, are o textura fina si cremoasa si contine acid hialuronic natural si ulei de argan bio. 

In general am incredere mult mai mare in recomandarile facute de prieteni decat in reclame, dar cu cat m-am documentat mai mult despre Couleur Caramel cu atat mai mult m-am convins ca este vorba despre o marca responsabila care respecta mediul inconjurator, investeste mult in calitate si inovatie si nu realizeaza teste pe animale. Am fost foarte incantata sa aflu ca pana si ambalajele sunt reciclabile, biodegradabile si sunt printate cu cerneala vegetala. Dar despre asta vorbim mai pe larg intr-o postare viitoare, caci mai am cateva produse pe care vreau neaparat sa vi le prezint.


Couleur Caramel - BB Creme

2 comments:

  1. BB cream is a life saver for me. It is best for everyday use. I can't imagine my life without BB. At times I use it as a foundation. BB never disappoints, will surely gonna try this one too. Seems good.

    ReplyDelete
  2. Casino Monte Carlo | ThtopBet 카지노사이트 카지노사이트 10cric 10cric 462sharp money mlb - ThTopBet

    ReplyDelete