Shop my Instagram

Shopping Night la Shopping City Timisoara in 14 Iunie

Shopping Night Shopping City Timisoara


Shopping City Timisoara da startul reducerilor de vara miercuri, 14 iunie in cadrul evenimentului Shopping Night! Voi fi cu siguranta acolo si va astept si pe voi sa descoperiti o multime de surprize. 
Cumparaturile le putem face pe indelete, caci programul va fi prelungit pana la ora 24, iar in intervalul orar 20.00-24.00 puteti profita de reduceri speciale in magazinele participante. Lista completa o gasiti AICI

Nu trebuie sa ratati vizita la Peek & Cloppenburg, magazinul multibrand deschis de curand in Shoopping City Timisoara care reuneste branduri de top precum Hugo Boss, Calvin Klein, Guess, Tommy Hilfiger si multe altele. In aceasta seara magazinul va va astepta cu reduceri de 20% la toate articolele cu pret deja redus precum si 20% reducere la articolele de designer, selectate si marcate special pentru aceasta seara.

In plus, daca faci cumparaturi de peste 300 de lei in ziua de 14 iunie, te invit sa prezinti bonurile de cumparaturi la Info Point in intervalul orar 20.00 - 23.00 si primesti pe loc un voucher cadou in valoare de 30 de lei. De asemenea, tot pe baza bonului de cumparaturi primesti un cocktail  gratuit la cocktail barul de la parter, in zona scarilor rulante.

Uita de grija masinii si a gasirii locului de parcare si vino la Shopping Night cu Uber. Descarca aplicatia de pe Uber.com/App, introdu codul ShoppingCityTimisoara si prima ta cursa va fi gratuita, in limita a 25 de lei. Daca esti deja utilizator Uber, foloseste codul ShoppingCityTimisoara20 si ai 20% reducere la cursele tale!

Si pentru ca vreau sa ofer un cadou special cititorilor mei, va astept pe pagina de Facebook Skinny Buddha cu un concurs in care puteti castiga un voucher de cumparaturi in valoare de 200 de lei. Mai multe detalii gasiti AICI.

No comments:

Post a Comment