Shop my Instagram

Marea deschidere Peek & Cloppenburg la Shopping City Timisoara

Peek & Clopenburg Shopping City Timisoara

Dragilor, primavara ne aduce o mega surpriza: in data de 2 martie celebrul retailer multi-brand Peek & Cloppenburg va deschide un nou magazin, in exclusivitate la Shopping City Timisoara

Magazinul va avea o suprafata de peste 3.000 de metri patrati, se intinde pe două nivele si aduna laolalta peste 200 de branduri, printre care multe branduri de lux, aduse in premiera in Timisoara. Astfel, doar la Peek & Cloppenburg Shopping City Timisoara vei putea descoperi colectii celebre precum Hugo Boss, POLO Ralph Lauren, Pepe Jeans, GUESS, Calvin Klein Jeans, Pierre Cardin, Armani Jeans, Tommy Hilfiger, Trussardi Jeans, Marccain, La Martina, Napapijri si multe altele.

Daca te-am facut curios/curioasa, afla ca surprizele se tin lant. Chiar daca marea deschidere Peek & Cloppenburg va avea loc pe 2 martie, ea va fi sarbatorita pe toată perioada 2-5 martie cu covor rosu in fata magazinului si o atmosfera de party intretinuta de DJ si o formatie care va canta live in magazin. In plus, vei fi servit cu prosecco si bomboane, te vei putea rasfata la beauty corner si amuza la photo corner, unde vei primi fotografii tip polaroid, printate pe loc.
Și surprizele nu se opresc aici! Daca te numeri printre primii 300 de clienti care se prezinta la Info Point-ul Shopping City Timisoara in ziua deschiderii, pe 2 martie, vei primi un voucher de 50 lei pentru cumparaturi la Peek & Cloppenburg!
But wait, there's more! Intre 2 și 12 martie, posesorii cardurilor de fidelitate P&C au parte de 20% reducere la articole selectate. In cazul in care nu detii inca un card P&C, trebuie doar să completezi o cerere in acest sens la punctele de service din incinta magazinului si vei profita pe loc de avantajul tau!
La marea deschidere, in data de 2 martie, te asteptam la ora 19.00 in incinta magazinului Peek & Cloppenburg pentru o intalnire a bloggerilor si a iubitorilor de fashion. Voi fi si eu acolo, alaturi de alti bloggeri timisoreni dar si de cele doua fabuloase - Diana Enciu si Alina Tanasa. Haideti sa ciocnim impreuna un pahar de prosecco si sa sarbatorim evenimentul!
Iar pentru cititorii mei fideli, am inca o veste buna: puteti castiga un voucher in valoare de 300 de lei daca va inscrieti la concursul organizat pe pagina mea de Facebook, AICI! Consursul se incheie in data de 1 martie. Mult succes!

No comments:

Post a Comment