Shop my Instagram

Review produse make-up Cupio

Review produse make-up Cupio

Saptamana trecuta am vizitat magazinul Cupio din Shopping City Timisoara cu intentia de a-mi achizitiona un lac de unghii, doua, trei... Cunosteam de ceva vreme produsele lor pentru manichiura pentru ca le vazusem deja in cateva saloane si le-am folosit si acasa. Insa cand am ajuns acolo am uitat complet pentru ce intrasem si am ramas pe ganduri in fata standului cu produse de make-up. Sa fim seriosi, lacuri de unghii am cu nemiluita, nu mai era cazut pentru inca unul. Asa ca am inceput sa fac o recapitualare mentala a produselor de make-up de care am nevoie si le-am indentificat repede pe raft. Mi-au placut tare mult produsele din colectia OG (outdoor girl). Mai jos va povestesc cate ceva despre fiecare produs in parte. Ah, dar inainte de asta sa nu uit sa va spun ca produsele Cupio sunt 100% romanesti si eu zic ca merita sa promovam si sa incurajam producatorii autohtoni.


Review produse make-up Cupio Trusa pentru conturare "Keep calm and contour on" Pensula pentru blush 5A
Trusa pentru conturare "Keep calm and contour on"
Pensula pentru blush 5A

Era cazul sa incerc si eu sa imi fac singura un contouring, pentru ca trebuie sa recunosc pana acum am lasat asta doar pe mana profesionistilor atunci cand am avut nevoie de machiaj pentru un eveniment sau sedinta foto. Nuantele din acest kit se potrivesc de minune tenului meu, trusa continand o nuanta pentru conturare, un iluminator si o pudra bronze. Am ales o pensula pentru blush deoarece textura produselor mi s-a parut mai degraba asemanatoare unei pudre decat unei creme, dar o pensula pentru contouring va functiona la fel de bine. Nuantele au fost usor de blend-uit dar pensula a pierdut cam multe fire la o prima folosire. Am mai patit asta si cu alte pensule, dar de obicei dupa curatare si 2-3 folosiri firele nu mai cad.

Review produse make-up Cupio Baza de machiaj Wake Up primer
Baza de machiaj Wake Up

In general rutina mea de machiaj este destul de simpla si rapida, incerc sa ma limitez la doar cativa pasi de baza. Primer-ul sau baza de machiaj nu facea parte pana acum din rutina mea, dar adevarul e ca tenul meu mixt avea nevoie de asa ceva, mai ales in zilele calduroase de vara. Pe langa faptul ca ofera tenului un aspect matifiat, va ajuta ca machiajul sa reziste mai mult in timp. Mi-a placut mult textura acestuia si pielea mea a devenit mai catifelata. 

Review produse make-up Cupio Luciu de buze Mat Velvet #10
 Luciu de buze Mat Velvet #10

Chiar daca l-am lasat la urma, acest luciu de buze a fost primul lucru pe care l-am pus in cosul de cumparaturi pentru ca mi-a placut enorm nuanta. Un luciu de buze mat? Pare o contradictie in termeni. In general prefer rujurile mate celor lucioase, mai ales daca am parul desfacut si afara bate vantul. Stiti despre ce vorbesc :)) Aplicatorul e foarte usor de folosit, iar luciul este surprinzator de rezistent. 

Review produse make-up Cupio

Iata si un machiaj realizat cu aceste produse. Fiind un machiaj de zi nu am exagerat cu conturarea fetei si am ales un machiaj cat mai natural, care sa puna in evidenta trasaturile fetei, adaugand putina textura si culoare pielii fara a o incarca.

Review produse make-up Cupio

3 comments:

  1. buna...de unde ai cumparat acel ruj mat de la Og?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ceau, Alina! Rujul e de la Cupio, din Shopping City Timisoara.

      Delete
  2. l-am cautat online peste tot si nu l-am gasit nicaieri ! :( si la mine in oras nu este Cupio... :( multumesc pt raspuns!

    ReplyDelete