Shop my Instagram

Game, Set, Match la Padel Center Dumbravita

Padel Center Dumbravita

Weekendul trecut am petrecut o dimineata super antrenanta alaturi de bloggerii din Timisoara intr-un cadru inedit. De data aceasta nu a fost vorba despre un eveniment fashion, ci de ziua bloggerilor la Padel Center Dumbravita. Am lasat tocurile, gentile si trusa de machiaj acasa si ne-am echipat cat mai sportiv. Derivat din tenis, padel-ul este un sport relativ nou la noi in tara, de care sincer nici nu auzisem inainte de acest eveniment. Ma bucur mult insa ca am acceptat invitatia, pentru ca mi-am inceput ziua intr-un mod foarte agreabil, ne-am distrat impreuna, am facut miscare, si chiar daca adversarii ne-au batut mar in meciul oficial, eu si Laura am facut super echipa si ne-am simtit tare bine. Terenul e mult mai mic decat la tenis, deci nu trebuie sa alergi atat de mult dupa minge, mai ales daca esti incepator ca mine. Bine, am mai jucat eu tenis in spatele blocului, in copilarie, dar asta nu se pune ca a trecut o vesnicie de atunci. De asemenea, terenul e imprejmuit cu sticla, ceea ce e foarte util atunci cand te crezi Simona Halep si dai cate o serva afara din teren, iar rachetele sunt mai mici si extrem de usoare. Padel-ul ne-a pus cu siguranta in miscare toti muschii corpului, chiar si cei pe care nu stiam ca ii avem. Sta marturie usoara febra musculara de a doua zi! 
Daca v-am facut curiosi, Padel Center va asteapta in Dumbravita, Str. Praga nr 6, iar mai multe detalii gasiti pe pagina de Facebook: https://web.facebook.com/PadelCenter.ro/


#padel #tenis #padelcenter #Maxair #Balloony
*
Multumiri pentru fotografii: Anita Bejenaru si George Bufan

*
Echipament:
tricou, bluza, incaltaminte: Adidas
pantaloni: H&M
*

Padel Center Dumbravita

Padel Center Dumbravita

Padel Center Dumbravita

Padel Center Dumbravita

Padel Center Dumbravita

Padel Center Dumbravita

Padel Center Dumbravita

Padel Center Dumbravita

Padel Center Dumbravita

2 comments:

  1. I like playing tennis. It's a great idea to relax. After hard working day at https://exclusivethesis.com/ is exactly what I need.

    ReplyDelete
  2. Thank you, it gave me a break between working days. A lot of written work between which even some consolation is hard to find. But thanks to https://writingleader.com/resume-editing and their help, I do everything on time, grammatically correct, and have time for a good night's sleep and reviewing such wonderful articles.

    ReplyDelete